CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Konulu Etkinliğimize Davetlisiniz!

Değerli paydaşımız,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olarak 2023 yılının ilk etkinliğini sizlere sunmaktan memnuniyet duymaktayız.

İşgücü piyasalarına girişin bir "anahtarı" niteliğinde ve öneminde olmasından ötürü, etkinliğimizin konusunu "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" olarak belirledik. Etkinliğimizin hedefi, özellikle değerli öğrencilerimize mezuniyetlerinden sonraki iş arama süreçleri hakkında genel bilgilendirmeler yapmakla birlikte, konuyla ilgilenen tüm iç ve dış paydaşlarımızın katılımıyla bir müzakere ortamının oluşmasını sağlamaktır.

İşkur İş ve Meslek Danışmanı Sayın Salih ERSOY'un katılımlarıyla düzenleneceği etkinliğimize katılmanız bizleri memnun edecektir.

Etkinliğimize buradan ulaşabilirsiniz.