Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

2023 Yılı İç ve Dış Paydaş Toplantımızı Gerçekleştirdik

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü olarak tüm iç ve dış paydaşlarımızın bir arada olduğu bir toplantıya ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğu içindeyiz!

Kıymetli bölüm başkanımız Sayın Prof. Dr. Suat Uğur'un değerli konuklarımız olan Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Hilmi Ercan, Çanakkale İşkur İl Müdürü Sayın Mehmet Uğur Yavuz, Biga Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sayın Levent Denksoy, Biga İşkur Müdürü Sayın Emrullah Narin'i ve tüm öğrencilerimizi selamlayarak başlattığı toplantıda bölümümüz ve kamu sektöründeki paydaşlarımızla ilgili oldukça önemli başlıklara yer verildi. Öğrencilerimizin en başta genel kültür, iletişim ve yabancı dil becerileri konularında yetkin hale getirilmeleriyle istihdam edilebilirlik anlamında kendilerine rekabet avantajı sunulacağı konusunda tüm paydaşlarımızca bir görüş birliğine varıldı. Bunlara ek olarak Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sayın Hilmi Ercan, özellikle bölümümüzün ilgi odağındaki en temel kurumlar arasında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurum'nun öğrencilerimiz nezdindeki itibarının güçlendirilmesi konusunda yapılacak olan tüm çalışmalara açık olduklarının altını çizdi. Son olarak Çanakkale İşkur İl Müdürü Sayın Mehmet Uğur Yavuz, özellikle insan kaynakları ve muhasebe departmanlarında çalışmayı hedefleyen öğrencilerimize yönelik olarak Luca, Mikro ve Zirve programlarını öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu. Toplantımız kıymetli öğrencilerimizden ve öğretim elemanlarımızdan alınan görüş ve önerilerle birlikte sona erdi.

Toplantımıza iştirak eden tüm iç ve dış paydaşlarımıza saygılarımızı ve hürmetlerimizi sunarız.