Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Sosyal Güvenlik Bilgilendirme ve Rehberlik Çalışmaları Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Kıymetli bölüm başkanımız Prof. Dr. Suat Uğur'un girişimleri ve sosyal güvenlik denetmeni Sayın Abdullah Baysal'ın katılımlarıyla düzenlenen kariyer etkinliğimizi gerçekleştirmenin sevincini yaşamaktayız!

Sevgili öğrencilerimizin ve bölümümüz akademik personelinin katıldığı etkinliğimizde konuğumuz Sayın Abdullah Baysal, hazırlamış olduğu sunumda sosyal güvenlik denetimlerinin işletmeler açısından önemine değindi. İlgili alanda oldukça büyük bir istihdam açığı olduğunu belirten Baysal, öğrencilerimizin mezuniyetlerinden sonraki aşamalarında şayet bu mesleğe yönelirlerse işsiz kalma korkusu yaşamalarına gerek olmadığının altını çizdi. Öğrencilerimizden ve hocalarımızdan gelen kıymetli soruları da cevaplandıran Baysal'a etkinliğimizin sonunda teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliğimizin düzenlenmesinde rol alan tüm iç ve dış paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.