2022-2023 Öğretim Yılı Oryantasyon Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olarak bölümümüze yeni gelen öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimizde ilk olarak bölümümüzün değerli öğretim üyelerinden Doç. Dr. Canan Öykü DÖNMEZ KARA ve Arş. Gör. Niyazi YILMAZ'ın katkılarıyla hazırlanan bölüm tanıtım sunumu yapıldı. Daha sonrasında ise öğrencilerimize "hoşgeldiniz" diyerek sözü alan sayın bölüm başkanımız Prof. Dr. Suat UĞUR, bölümümüzün tüm öğretim üye ve elemanlarının öğrencilerimize mezun olana kadar geçen tüm süreçlerde ellerinden gelen hiçbir desteği esirgemeyeceklerini ifade etti. Öğrencilerimizden alınan kıymetli soruların da cevaplandırılarak sonlandırılan etkinliğimizin çıkışında tüm öğrenci ve personelimize kokteyl ikramı sunuldu.