Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

2022-2023 Öğretim Yılı Kasım Ayı Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü olarak Kasım ayı etkinliğimizi gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz!

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü sayın Mehmet Uğur YAVUZ'un teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz bölüm etkinliğimize ilgi büyüktü. Dekanlık konferans salonunun dolup taşmasıyla Didem Yaman Amfisi'nde başlatılan etkinliğimizde sayın Mehmet Uğur YAVUZ kendi kişisel yaşam öyküsünden yola çıkarak öğrencilerimize birbirinden kıymetli tavsiyelerde bulundu. Sunumunun devamı esnasında öğrencilerimizden bazılarını sahneye davet ederek canlandırmalı anlatım tekniklerini de kullanan Yavuz, dinleyicilerine keyifli anlar yaşatmayı da ihmal etmedi. Öğrencilerimizden gelen soruları da büyük bir ihtimamla cevaplandıran İŞKUR İl Müdürü, etkinliğin sonunda kartvizitini öğrencilerimize takdim ederek kendilerine her daim ulaşabileceklerini ifade etti. 

Etkinliğimize olan ilgilerinden ötürü sayın müdürümüze ve tüm öğrenci ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.