Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Öğr. Gör Ergül SÖYLEMEZOĞLU Hocamız ile Kalite Akreditasyon Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Bölümümüzün de aralarında bulunduğu Biga İktisadi ve İdari ve Bilimler Fakültesi'nin 5 bölümü için gündemde olan STAR (Sosyal Beşeri ve Temel Birimler Akreditasyon ve Rating) Derneği'nin kalite akreditasyon süreçlerine yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda bölümümüz, üzerine düşen görevleri yerine getirmek amacıyla üniversitemizin kalite güvence ofisi ve kurumsal akreditasyon sorumlusu Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu ile bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda STAR Derneği tarafından bölümlerimizden istenen uygunluk çalışmalarının ayrıntılarına değinilerek yapılması beklenen iyileştirmelerin hangi başlıkları ilgilendireceği ele alındı. Öncelikli olarak tüm bölümlerin internet sayfalarının güncel tutulması gerekliliğini belirten Söylemezoğlu, iç ve dış paydaş kurullarının da Dekanık ile koordineli bir şekilde oluşturulmasının altını çizdi.

Çalıştayımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve Sayın Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu'na teşekkürlerimizi sunarız.