Finans ve Bankacılık Bölümü ile Ortaklaşa Yürüttüğümüz Çift Anadal ve Yandal Programı Çalışmalarımız Devam Ediyor

Bölümümüz ile Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümü arasında yürütülen çift anadal ve yandal programı çalışmaları devam ediyor.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Suat Uğur ve Finans ve Bankacılık Bölümü başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan'ın önderliklerinde başlatılan toplantıda çift anadal veya yandal programlarına dahil olacak öğrencilerin mezuniyet koşullarını belirlemek üzere ortak dersler listesi oluşturulmasına karar verildi. Bu listelerden hareketle öğrencilerin muaf olacakları ve almak zorunda oldukları derslerin neler olacağı belirlenerek bir sonraki aşamada nihai kararın oluşturulması hedeflendi.

Her iki bölümde öğrenim gören öğrencilerimiz için 2024-2025 güz döneminden itibaren çift anadal ve yandal yapma imkanlarının olacağı haberini paylaşmaktan dolayı mutluluk duyarız.