Bologna Ders İçerikleri Çalışmalarımız Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü'nün tüm birimlerden tamamlanmasını talep ettiği bologna ders içeriklerinin iyileştirilme çalışmalarına yönelik bölüm toplantısını tüm akademik personelimizin katılımıyla gerçekleştirdik. İlgili toplantıda ilk olarak tüm programlarımıza ait çıktılar Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi'ne (TYYÇ) uyumlaştırılmak suretiyle revize edildi. Daha sonrasında bu çıktıların hangi TYYÇ başlıkları ile eşleştirileceği hususunda ortak kararlar alındı. Son olarak ise bölümümüz öğretim üyelerine ders içeriklerini nelere dikkat ederek doldurabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantımıza katılan ve çalışmamızın yürütümünde görev üstlenen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.