Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Edirne İli Lalapaşa Kaymakamı Sayın Okan Ayaz ve Lalapaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerini Ağırladık

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olarak bu dönemin en kıymetli misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

17 Mayıs Cuma günü Edirne ili Lalapaşa ilçesi kaymakamı ve vali yardımcısı Sayın Okan Ayaz ve beraberinde Lalapaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin değerli öğretmenleri ve öğrencilerine ev sahipliği yapan bölümümüzün açılış programı Doç. Dr. İlknur Karaaslan’ın sunuculuğunda gerçekleştirildi. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Suat Uğur, “Bir eğitimci için en kıymetli olan şey öğrencilerini böylesi muteber makamlarda görmektir” diyerek Sayın Kaymakam’ı kürsüye davet etti.

Sözlerine bir hayli duygusal ve içten mesajlarla başlayan Sayın Ayaz, kaymakamlık makamına gelene kadar yaşadığı tüm zorlu süreçleri büyük bir akıcılıkla anlattı. 2010 yılında mezun olduğu bölümümüzün kendisinde bambaşka bir yere sahip olduğunu ifade eden Sayın Kaymakam, “Eğer eski zamanlara dönseydim ve üniversite tercihi yapmak için bana yine bir şans verilseydi, ben tüm büyük üniversitelere rağmen asla düşünmeden yine Biga’yı tercih ederdim” diyerek bizleri onurlandırdı. Konuşmalarına Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’na yönelik bilgilendirme sunumuyla devam eden Sayın Ayaz, program sonunda kamu görev ahlakının nasıl olması gerektiği hususunda tüm katılımcılara ders niteliğinde olan bir de dizi kesiti izletti.

Başta davetimizi kırmayıp Fakültemizi ve Bölümümüzü Sayın Kaymakam’a, Lalapaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin değerli öğretmenlerine ve öğrencilerine, bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan tüm kıymetli personelimize ve sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Umarız ki Sayın Okan Bey gibi tevazu sahibi ve kendisini hizmete adamış yöneticilerin sayısı katlanarak çoğalır!