Türk-İş Çanakkale İl Temsilcisi Sayın Osman Akkurt ve Türk Metal Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Sayın Muhammet Kavlak'ı Dersimize Davet Ettik

Türk İş il temsilcisi ve aynı zamanda Türk Metal Sendikası Biga şube başkanı sayın Osman AKKURT ile Türk Metal Sendikası teşkilatlandırma sekreteri Muhammed KAVLAK'ı dersimize davet ettik. Sayın Başkan'ın öğrencilerimize sendikacı olmanın önemini aktararak başladığı konuşması ilgiyle takip edildi. Dersin sonunda öğrencilerimize ileride sendikalı veya sendikacı olma yönündeki düşünceleri sorulduğunda tüm ellerin havaya kalkması bizleri çok sevindirdi. Sayın Başkan'a ve sayın Sekreter'e bizleri kırmayıp değerli vakitlerini ayırmalarından ötürü teşekkürlerimizi sunaruz.